Over mij

Toen ik een jaar of tien was kreeg ik mijn eerste fotocamera. Een Agfa Click II met een Agfa Clibo flitser met echte lampjes die na de flits gesmolten waren. De camera bood plaats aan een rolfilm die negatieven van 6 x 6 cm opleverde. Met dat cameraatje heb ik het plezier in het fotograferen ontdekt, en sindsdien heeft de fotografie mij niet meer losgelaten.

De lol van foto's maken ligt niet alleen in het fotograferen zelf. Het gaat er voor mij ook om om mezelf steeds verder te ontwikkelen, met nieuwe fotogenres en fototechnieken kennis te maken en te genieten van de steeds mooiere resultaten die mijn inspanningen opleveren.

En het is ook leuk om die resultaten aan anderen te laten zien, hen daarvan te laten genieten en feedback te krijgen. Fotograferen is immers een vorm van kunst waarbij het gaat om het creëren en aan de kijker overbrengen van een emotie. En dat is precies het doel van deze website: kijk naar de foto's en geniet ervan.

Wanneer mijn foto's u aanspreken en u met mij zou willen samenwerken om foto's te maken van een evenement, van uw bedrijf, van een interieur, van de architectuur van een gebouw, van een bruiloft, van uw gezin of kleinkinderen, of voor het verzorgen van een reportage van wat dan ook, dan kunt u contact met mij opnemen door hier te klikken.