Blog

Wéér een foto van mij geselecteerd door de Fotobond!

Opnieuw heeft de Fotobond een foto van mij geselecteerd voor "In the Picture" (editie 90), hun wekelijkse uitdaging om een foto rondom een bepaald thema in te zenden. Dit maal was het thema "leeg", voor mij geconcretiseerd door de leegheid en triestigheid van de corona-lockdowns die wij recent allemaal hebben moeten ondergaan.

Lees meer »

Mijn foto winnaar bij de Fotobond!

Hoera! De Fotobond heeft een foto van mij geselecteerd als een van de vijf winnaars van "In the picture" (editie 81) met als thema "Lange sluitertijden in de natuur". Zie hier de webpagina met de uitslagen.

Lees meer »

Mijn foto geselecteerd voor “Wijk in de Picture”!

Naar aanleiding van Koningsdag 2021 heeft Eindhoven onder de naam “Wijk in de Picture” een wedstrijd georganiseerd waarbij foto’s geselecteerd worden die het karakter van de vijf stadsdelen Strijp, Woensel, Gestel, Tongelre en Stratum het beste in beeld brengen. Ik ben er heel trots op dat mijn foto hieronder – naast nog acht foto’s van andere fotografen – is uitverkoren om iets karakteristieks van het stadsdeel Strijp te laten zien.

Lees meer »

Mensen fotograferen

Wat is het toch leuk om mensen te fotograferen! Mensen zijn overal aanwezig en beschikbaar in vele gedaanten, dus op dit onderwerp raak je als fotograaf nooit uitgekeken.

Lees meer »